MMIA Plusz Pályázati Felhívást Előkészítő Fórum / MMIA Plusz-2.2.3-24

Alcím: 

Pályázati felhívást előkészítő fórum

Dátum: 

2024. február 28.

Időtartam: 

09:30 - 12:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), 108-as tárgyaló

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Logo

A Belügyminisztérium mint Irányító Hatóság megkezdte a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap Plusz Program (MMIA Plusz) terhére finanszírozandó következő pályázati felhívás előkészítését:

 • MMIA Plusz-2.2.3-24 Sérülékeny személyek számára komplex támogató szolgáltatások (tervezett támogatási keret: 310 000 000 Ft)

  A felhívás standard projektkiválasztási eljárásrendben kerül meghirdetésre, amelyre a következő szervezetek nyújthatnak be támogatási kérelmet:

  • egyesület,
  • köztestület,
  • egyházi jogi személy,
  • alapítvány, közalapítvány,
  • szövetkezet,
  • jogi személyiséggel rendelkező egyéb szervezet,
  • helyi önkormányzat, nemzetiségi önkormányzat, önkormányzati társulás,
  • költségvetési szerv,
  • nemzetközi szervezet, kormányközi szervezet,
  • gazdasági társaság.

  A pályáztatás minél hatékonyabb lebonyolítása érdekében az Irányító Hatóság pályázati felhívást előkészítő fórumot hív össze, amelynek főbb céljai a következők:

  • az MMIA Program Plusz célrendszerének bemutatása,
  • a potenciális támogatást igénylők igényeinek felmérése és egyeztetése,
  • a pályázati felhívás főbb paramétereinek megvitatása.

  A fórum helyszíneBelügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.), 108-as tárgyaló

  A fórum időpontja2024. február 28. (szerda), 9:30 óra

  A fenti tematikára tekintettel a fórumon elsősorban a jelentkező szervezetek, szervezeti egységek vezetőinek, valamint a támogatandó célkitűzésekkel érintett, szakterületen kompetens munkatárs(ak) részvételére számítunk. A tárgyalóterem korlátozott befogadóképességére tekintettel kérjük, hogy szervezetenként maximum 2 fő jelentkezzen. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2024. február 26-án (hétfő) 12:00 óráig tart

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
  Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

  Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

  Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

  Címke: 

  Csatolmány: 

  Kapcsolat: 

  A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a btfo@bm.gov.hu e-mail címen.

  E-mail küldés / Nyomtatás