BBA Plusz, HAVE Plusz Pályázói Tájékoztató Nap / BBA Plusz-1.3.1-24, HAVE Plusz-1.5.1-24

Alcím: 

Pályázói Tájékoztató Nap

Dátum: 

2024. július 10.

Időtartam: 

09:00 - 12:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), 129-es tárgyaló

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Logo

A Belügyi Alapok Irányító Hatósága a Belső Biztonsági Alap Plusz, valamint a Határigazgatási és Vízumpolitikai Eszköz Plusz keretében meghirdetett alábbi kiírások támogatást igénylői számára pályázói tájékoztató napot tart.

A rendezvényen a kiírásokkal kapcsolatos alapvető információkról, a támogatási igény összeállításának és benyújtásának követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, valamint az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól hallhat előadást.

A pályázói tájékoztató nap időpontja: 2024. július 10. (szerda), 9:00-12:00.

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.), 129-es tárgyaló

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2024. július 8-án (hétfő) 12:00 óráig tart

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

A Felhívásokkal kapcsolatos előzetes kérdéseiket a regisztrációs időszak végéig várjuk a btfo@bm.gov.hu e-mail címre, amelyek a tájékoztató nap keretében megválaszolásra kerülnek.

Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérjük, keressen minket e-mailben a btfo@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás