HAVE Plusz Pályázati Felhívás Előkészítő Fórum / HAVE Plusz-1.1.2

Alcím: 

Pályázati felhívás előkészítő fórum

Dátum: 

2023. június 27.

Időtartam: 

10:00 - 12:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Logo

A Belügyminisztérium mint Irányító Hatóság megkezdte a Határigazgatási és Vízumpolitikai Eszköz Plusz (HAVE Plusz) terhére finanszírozandó következő pályázati felhívás előkészítését:

  • HAVE Plusz – 1.1.2 A kockázatelemzést és információtovábbítást segítő eszköz- és szoftverfejlesztések (tervezett támogatási keret: 0,30 Mrd Ft).

A felhívás standard projektkiválasztási eljárásrendben kerül meghirdetésre, amelyre a következő szervezetek nyújthatnak be támogatási kérelmet:

  • központi költségvetési irányító szerv;
  • központi költségvetési szerv;
  • költségvetési rend szerint gazdálkodó, központi költségvetési körbe tartozó szerv.

A pályáztatás minél hatékonyabb lebonyolítása érdekében az Irányító Hatóság pályázati felhívás előkészítő fórumot hív össze, amelynek főbb céljai a következők:

  • a HAVE Program Plusz célrendszerének bemutatása;
  • a potenciális támogatást igénylők igényeinek felmérése és egyeztetése;
  • a pályázati felhívások főbb paramétereinek megvitatása.

A fórum helyszíneBelügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.)

A fórum időpontja2023. június 27. (kedd), 10:00-12:00 óra

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2023. június 23-án (péntek) 12:00 óráig tart. A fenti tematikára tekintettel a fórumon elsősorban a jelentkező szervezetek, szervezeti egységek vezetőinek, valamint a támogatandó célkitűzésekkel érintett, szakterületen kompetens munkatárs(ak) részvételére számítunk.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a btfo@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás