BBA Plusz Pályázati Felhívás Előkészítő Fórum / BBA Plusz-2.1.1

Alcím: 

Pályázati felhívás előkészítő fórum

Dátum: 

2024. február 6.

Időtartam: 

10:45 - 12:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), 108-as tárgyaló

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Logo

A Belügyminisztérium mint Irányító Hatóság megkezdte a Belső Biztonsági Alap Program Plusz (BBA Plusz) terhére finanszírozandó következő pályázati felhívás előkészítését:

  • BBA Plusz-2.1.1 Rendvédelmi műveletek megvalósítása és az ehhez szükséges technikai kapacitások fejlesztése (tervezett támogatási keret: 1 Mrd Ft).

A felhívás standard projektkiválasztási eljárásrendben kerül meghirdetésre, amelyre igazságügyi és rendészeti szervek nyújthatnak be támogatási kérelmet.

A pályáztatás minél hatékonyabb lebonyolítása érdekében az Irányító Hatóság pályázati felhívás előkészítő fórumot hív össze, amelynek főbb céljai a következők:

  • a BBA Program Plusz célrendszerének bemutatása;
  • a potenciális támogatást igénylők igényeinek felmérése és egyeztetése;
  • a pályázati felhívások főbb paramétereinek megvitatása.

A fórum helyszíneBelügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.), 108-as tárgyaló

A fórum időpontja2024. február 6. (kedd), 10:45-12:00 óra

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehet meg. A regisztrációs időszak 2024. február 5-én (hétfő) 10:00 óráig tart. A fenti tematikára tekintettel a fórumon elsősorban a jelentkező szervezetek, szervezeti egységek vezetőinek, valamint a támogatandó célkitűzésekkel érintett, szakterületen kompetens munkatárs(ak) részvételére számítunk.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a btfo@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás